FORMACIÓ + ESTADA PER A ASSOCIACIONS, CLUBS ESPORTIUS I CULTURALS

Si necessites augmentar el compromís dels socis/as o usuaris/as la formació és l’eina que t’ho facilitarà.

El nostre catàleg de formacions presencials de cap de setmana està obert a demanda perquè els centres i entitats puguin sol·licitar la formació més ajustada als seus objectius.

Catàleg de formacions:
CAMP DEL MÀRQUETING I LA COMUNICACIÓ SOCIAL
• La veu en off. Comunicació externa i interna
• Com fer pinya en el grup. Planificació de les comunicacions encertades
• Com dirigir-se als socis/as sense morir en l’intent
CAMP EDUCACIÓ-PSICOLOGIA
• Treballar equips des de l’assertivitat
CAMP ASSOCIACIONISME I VOLUNTARIAT
• La voluntat no és el voluntariat
• Com detectar un voluntari/a que intoxica
• El voluntariat. Captació i recursos
CAMP DE L’ESPORT DE BASE I TEMPS LLIURE
• Com afrontar el dol per la pèrdua d’un membre del club
• No juguem amb les paraulotes i els insults
• Com fer front a la pressió per una competició

Gràcies a un acord de col·laboració amb l’Alberg Marista de Planolas (Girona) disposem d’un espai privilegiat per a realitzar formacions a mesura en caps de setmana amb estada en règim de pensió completa. Les formacions es planifiquen amb una càrrega lectiva de 8 hores i es distribueixen en dues franges horàries (de 16.00 a 20.00 hores del dissabte i de 9.30 a 13.30 hores del diumenge). El grup mínim per a realitzar la formació a mesura en cap de setmana és de 10 a 15 participants. Per a estades en dies laborals és necessari que el grup mínim de participants sigui de 15 a 20 persones que s’albergaran amb règim de pensió completa. La pensió inclou pernoctació en habitació única per a tot el grup o en habitacions de grups reduïts de 3 i 4 albergats. La pensió completa a més inclou el sopar, esmorzar i menjar.

L’alberg està situat en una zona natural entre la població de Planoles i Nevà, a la Vall de el Freixer, comarca de el Ripollès. La casa permet un accés fàcil amb vehicle privat i compta amb zona d’aparcament. El transport públic més pròxim a la casa és el tren (línia L’Hospitalet de Llobregat – La Tour de Carol), parada a l’estació del terme municipal de Planoles, a una distància de 0,5 km de l’alberg i amb autobús amb parada a 2 km de distància, en la part alta del municipi de Planoles. Per a més informació de les característiques de l’alberg podeu visitar la web www.albergplanoles.com

El preu de pack formació per persona és de 65€. El preu inclou la formació triada del catàleg i estada en règim de pensió completa (entrada el dissabte a les 15.30 h i sortida el diumenge a les 16.00 h) a l’Alberg Maristes de Planoles. Per a més informació o consultes de disponibilitat contacta a través del formulari.

    TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR

    Menú